Evenimente : Concerte

Trupa Partizan și Iuliana Puschilă

Trupa Partizan și Iuliana Puschilă, in concert, miercuri, 19 octombrie 2016, de la ora 21:30, la Hard Rock Cafe.

Fundația Romanian Angel Appeal vă invită, pe 19 octombrie, începând cu ora 21:00, la Hard Rock Cafe, pentru a sărbători împreuna aniversarea celor 25 de ani de la înființare, alături de Trupa Partizan și Iuliana Pușchilă & trupa sa.
Va fi o seară memorabilă, în care piesele originale ale celor de la Partizan vor fi completate de coveruri după piese ale unor legende rock precum George Harrison, Ringo Starr, Eric Clapton, Billy Idol, Guns´n´Roses și alte nume celebre.
În premieră absolută, Iuliana Pușchilă, finalistă la Vocea României, va susține o sesiune tribut după Albumul caritabil Nobody´s Child, coordonat de George Harrison (The Beatles) la îndemnul soției sale, Olivia.
Olivia Harrison, cea care a înființat Fundația Romanian Ange Appeal cu scopul de a ajuta copiii din orfelinatele comuniste ale României de atunci, a folosit cele peste două milioane de lire sterline obținute din vânzarea albumului și din contribuția publicului din UK pentru a renova, în primii ani de activitate, 21 de orfelinate și secții de spital ce adăposteau mii de copii abandonați, mulți dintre ei infectați cu HIV.
După 25 de ani, Fundația Romanian Angel Appeal rămâne una dintre cele mai active și eficiente organizații în domeniul serviciilor de sănătate, având contribuții majore la îmbunătățirea serviciilor și politicilor publice de sănătate, asistență socială și psihologică.
Vino alături de noi să sărbătorim un sfert de secol dedicat îmbunătățirii calității vieții persoanelor cu afecțiuni cronice, la risc de discriminare și excludere socială!

Biletele pot fi procurate online pe site-ul www.iabilet.ro și la Hard Rock Cafe în ziua concertului, la intrare.

Prețul unui bilet (în sală) este de 29 de lei, iar al unui bilete VIP, cu loc la una dintre mesele din fața scenei, este de 49 de lei.

Bilete gasiti si in reteaua iabilet ( Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 – langa casa de bilelete Metrorex, Magazinele IQBox si Uman, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.