Evenimente : Concerte

The Veils (UK)

The Veils (UK),  joi, 22 iunie 2017, de la ora 20:30, la Expirat Halele Carol.

 The Veils este un grup muzical de rock alternativ/indie originar din Londra. Cu o activitate de mai bine de zece ani, formația a intrat în atenția publicului, îndeosebi odată cu lansarea ultimului album în 2016. „Total Depravity” este al cincilea album de studio al formației iar The Veils il vor prezenta la Bucuresti in cadrul turneului de promovare.

În deschiderea concertului The Veils îl avem pe Alexu care-și spune Alexu and The Voices Inside (Brașov) cu un show acoustic inedit: se ia o chitară, se adaugă un microfon, se conectează la looper și Voilà! Avem The Voices Inside, un proiect muzical cu și despre oameni talentați. Una dintre vocile proiectului este Meercha(UK), care își împarte timpul între linii de cod și acorduri de chitară. Vom asculta în premiera EP-ul „23 Minutes of Fame”.

The Veils are a London-based indie/alternative band fronted by lead singer and songwriter Finn Andrews. Head of Rough Trade Records Geoff Travis has referred to Finn as „a young but maturing real artist in the vein of Nick Cave and David Bowie”