Evenimente : Concerte

The Temper Trap

Concert The Temper Trap, in deschidere The Mono Jacks, marti, 21 februarie 2017, de la ora 19:00, la Fratelli Studios.

Australienii de la The Temper Trap sustin primul lor concert in Romania pe 21 februarie 2017,in Fratelli Studios din Bucuresti (str. Glodeni 1-3). Trupa se afla in plin turneu de promovare a noului lor album, Thick as Thieves, lansat in 2016.

Biletele s-au pus deja in vanzare in avans prin reteaua www.iabilet.ro.

Pe langa Bucuresti, turneul international The Temper Trap cuprinde alte orase mari precum Melbourne, Londra, Berlin, Viena, Milano, Paris, Lisabona si Cape Town. „Sweet Disposition”, piesa cu care trupa s-a lansatin 2009 si care-a propulsat-o in topurile mondiale, a strans panain prezent peste 27 de milioane de vizualizari pe YouTube.

The Temper Trap – Sweet Disposition (official video)
https://youtu.be/jxKjOOR9sPU

The Temper Trap au cantatin deschiderea turneelor internationale Coldplay si Rolling Stones, au fost prezenti la mari festivaluri precum Glastonbury, Lollapalooza si Coachella, si au fost nominalizatiin 2011 la prestigioasele BRIT Awards pentru cel mai bun artist nou international.
Înfiintati in 2005 la Melbourne,in Australia, si stabiliti ulteriorin Regatul Unit, The Temper Trap se afla acumin turneul de promovare al celui mai nou album, Thick as Thieves. Lansatin 2016 si ocupand locul 1in topul australian ARIAin saptamana lansarii, noul album este o piatra de hotar pentru formatie, marcand revenirea la un sound axat pe chitarain care se mentin, totusi, elemente ale experimentelor sonore de pana acum.
The Temper Trap – Fall Together (official video)
https://youtu.be/oop2g5p1lIs

Nu ratati asadar ocazia de a-i ascultain premiera pe The Temper Trap in Romania! Concertul va avea loc marti, 21 februarie, la Fratelli Studios din Bucuresti.

 Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.