Evenimente : Concerte

The Dignity Complex

The Dignity Complex, lansare album „Accede”, duminica, 9 aprilie 2017, de la ora 20:00, la Quantic Club.

Duminică, pe 9 aprilie trupa brașoveană de progressive metal, The Dignity Complex, lansează albumul de debut intitulat „Accede” în Club Quantic, București. Invitați speciali sunt Ropeburn și Negative Core Project.

The Dignity Complex este un proiect ambițios din Brașov ce abordează într-un stil propriu conceptul de metal modern, îmbinând calmul melodic cu pasaje poliritmice agresive. Atât actualii cât și foștii membri The Dignity Complex pot fi recunoscuți prin activitatea lor în alte proiecte românești precum Days of Confusion, The Thirteenth Sun, Deliver the God, Indian Fall, Black Water, QuantiQ.

Full-length-ul „Accede” a fost compus de membrii The Dignity Complex în perioada 2011-2016 și include atât numeroase influențe din zona metal, precum djent sau deathcore, cât și pasaje post-rock / atmospheric.

Materialul a fost înregistrat, mixat, produs și masterizat de către Andrew Istoc, cunoscut ca fost membru The Dignity Complex / QuantiQ, împreună cu actualii membri ai trupei. Artworkul albumului este semnat de Mircea Vlad.

În prezent, The Dignity Complex au următoarea componență:
Tudor Costea – Voce;
Teo Ardeleanu – Chitară;
Tudor Constantinescu – Chitară;
Alecu – Bass;
Alex Hălmăgean –Tobe.

Negative Core Project (București) și-au auto-intitulat stilul ca fiind „Gangsta Rock” după o perioadă de 6 ani de existență în diferite componențe. Momentan trupa lucrează la lansarea unui Split DigiPack (NCP x DEFUNCT) care va însuma vizual și auditiv majoritatea experiențelor și experimentelor prin care membrii acestor proiecte au trecut dar și interviuri cu apropiați și concerte live.

Ropeburn – hardcore/punk/sludge (București) este o trupă ce explorează sunete hardcore punk, metal și sludge pentru a le exprima cât mai plăcut posibil publicului. Religia, traumele personale și angoasa sunt principalele teme alese de trupă ca protest împotriva stării de superficialitate a umanității. Cu o atitudine aproape nihilistă, trupa își găsește alinare în muzica groovy, agresivă și gălăgioasă.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizicaiabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.