Evenimente : Concerte

The dAdA

Pe data de 15 MAI 2015 baietii revin cu show-ul specific si cu voia buna, oferind o seara ne neuitat. Daca iti place, vama, muzica buna si cuba libre atunci sigur o sa vibrezi cu acordurile celor de la The dAdA band.

Nu uita sa asculti cea mai recenta piesa in colaborare cu Boier Bibescu:

Pentru rezervari sunati la Tel: 0760263496

Open doors: 22:00
Entry fee: 10 Ron
Mojo Music Club
Gabroveni nr 14
www.mojomusic.ro

Cateva informatii despre baieti:

Trupa The dAdA aduce un stil curajos si personal, atat prin mesajele pieselor (pline de ironie si umor), cat si prin liniile melodice care imbina creativ stiluri muzicale diverse pentru a defini un stil unic, out of the box, intr-un cuvant, dAdA.

Fondata in 2010, trupa a debutat cu single-ul “Ne doare la…”, un succes instant care a propulsat formatia in prima linie a muzicii romanesti. Urmatoarea piesa, “Fara regrete”, a consolidat pozitia trupei. Drumul The dAdA a continuat cu “High Hui”, o piesa lejera, lansata in 2012. Single-ul “Banii mei” (2013), amuzant si sincer, isi are inspiratia in viata de zi cu zi a oricarui roman.

In 2013, trupa a revenit in forta cu single-ul “GPS”, o colaborare surpriza cu Zhao. Piesa imbina accente reggae si urban rap, fiind o melodie de vara care da coordonatele exacte pentru acest sezon. Mesajul optimist si haios are in spate o poveste mereu adevarata – cea a burlacului care, in cautarea femeii ideale, schimba constant directia.

The dAdA sunt: Septimiu Urzica (voce si chitara), Theodor Nicolae (chitara si backing vocals), Mihai Ungureanu (bas si backing vocals) si Marian Bobiceag (tobe si percutie).

Trupa si-a adjudecat locul al doilea in cadrul concursului Stufstock Newcomers 2010, dupa numai doua luni de la infiintare, participand apoi in finala concursului Global Battle of the Bands Romania 2010.

The dAdA canta cu zambetul pe buze despre viata si despre probleme chiar si de ordin social intr-o tara etern fascinanta precum Romania. Cei patru baieti vor sa descreteasca, intr-un mod nebun, sincer si relaxat, fruntile din ce in ce mai incretite ale romanilor.
Facebook page: https://www.facebook.com/trupadada