Evenimente : Concerte

Stradivarius Fantasia

Concert extraordinar
"STRADIVARIUS FANTASIA"
Răzvan STOICA (Vioara STRADIVARIUS ex. Ernst 1729)
&
Andreea STOICA (Pian)

Intermusici Artist Management, companie de renume printre companiile de management artistic şi cultural, împreună cu Teatrul Odeon, vă invită, vineri, 20 IUNIE 2014, de la orele 19:00 la Sala Majestic a Teatrului Odeon, să participaţi la concertul extraordinar „STRADIVARIUS FANTASIA", concert susţinut de Răzvan & Andreea STOICA.

Cei doi artişti de renume internaţional, violonistul Răzvan Stoica si pianista Andreea Stoica, ne vor încânta cu măiestria lor într-un program muzical de excepţie ce cuprinde Fantezia "Carmen" de Georges Bizet – Waxman, Niccolo Paganini, Saint – Saens si alte piese de virtuozitate.

Violonistul român Răzvan Stoica a primit titlul de Noul talent al anului 2013 la concursul "New Talent" de la Bratislava, fiind primul muzician român care reuşeşte această performanţă în istoria de 44 de ani a acestui concurs, iniţiat de Sir Yehudi Menuhin. "New Talent" este cea mai importantă competiţie pentru tineri instrumentişti între 18 şi 28 ani derulată sub semnul Uniunii Europene de Radio. Radio România Muzical îl recomandă pe Răzvan Stoica drept una dintre noile stele ale violonisticii româneşti. Are în palmares aproape 30 de premii naţionale şi internaţionale. Din 2009, violonistul român cântă pe o vioară Stradivarius, Queen ex¬Ernst din 1729, pe care a câştigat-o la o competiţie desfăşurată la Salzburg, unde a avut 170 de contracandidaţi.

Începând cu anul 2014 Răzvan Stoica, împreună cu sora sa, pianista Andreea STOICA ne-au onorat cu prezenţa şi pe scenele din România. Ne-au încântat nu numai prin concertele susţinute în Bucureşti şi Braşov, ci şi prin ascensiunea de care se bucură, binemeritată de altfel, tânărul violonist Răzvan STOICA fiind premiat la Gala Radio România Cultural cu Premiul Special „In Memoriam Iosif Sava”!

Mai multe informaţii despre cei doi artişti puteţi obţine accesând: www.razvanstoica.com

Concertul are loc vineri 20 iunie, ora 19:00, Sala Majestic a Teatrului Odeon Durata concertului: 1h 30′ (cu pauza)
Preţul biletelor: 31,80 lei şi 15,90 lei

Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete a Teatrului Odeon şi online la www.teatrul-odeon.ro