Evenimente : Concerte

SPACE NEEDLE/ SOLARTIS QUARTET

Duminica, 26 aprilie, incepand cu 19:30, Teatrul Mignon va invita la o seara de Symphonic Grunge cu Space Needle si Solartis Quartet!

SPACE NEEDLE:
https://www.facebook.com/spaceneedleofficial

SPACE NEEDLE este o trupă de alternative/grunge din București, scopul acesteia fiind de a face cunoscut, tuturor, că scena grunge este încă activă la nivel mondial.
Continuând moștenirea lăsată de pionierii genului, Space Needle aduce, totuși, o notă foarte personală sound-ului inconfundabil al anilor 90.

Povestea trupei a început cu Alex Purje, o chitară acustică și multe povești ce așteptau să fie cântate. Următorul capitol i-a adus în peisaj pe Nicolae Aramă la chitară, pe Călina-Maria Curticăpean la bas și pe Ati de Chile la tobe, care împărtășeau aceeași pasiune pentru muzică, în special pentru grunge. Totul s-a legat, natural și așa a apărut primul album Space Needle, lansat în noiembrie 2014.

SOLARTIS QUARTET
https://www.facebook.com/Quartet.Solartis

”Nu oricare patru muzicieni pot alcătui un cvartet de coarde. Trebuie să fie patru oameni care să aibă ca scop împărtășirea muzicii atât unii altora dar și publicului ( Joseph Haydn, I.Weinberg 1964 ) ”.

Solartis Quartet s-a înființat anul 2012 ca o refulare a patru tineri muzicieni să facă muzică la cel mai înalt nivel. Aceștia dețin doza perfectă de profesionalism combinat cu nonconformism, calitate care împreună cu o dorință nestăvilită de a se desăvârși i-a purtat până acum pe mari scene din țară și străinătate. Cei patru tineri sunt studenți și absolvenți ai Universității Naționale de Muzică din București și se numesc : Sabin Penea ( Vioara I ), Ana Maria Marian ( Vioara a-II-a ), Laura Zecheru ( Violă ) și Andrei Nițescu ( Violoncel).

DOORS: 19:30
BILETE: http://bit.ly/1Cxn3lJ (in limita a 65 de locuri)

Biletele pot fi gasite online pe www.iabilet.ro si fizic, in reteaua IaBilet.ro, precum si in ziua concertului, la intrare.
Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti: Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru), SENIA in Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei nr. 100.
Extra: Aplicatia de IOS IaBilet valabila in AppStore/ de pe varianta de mobile IaBilet – m.iabilet.ro