Evenimente : Concerte

SCOALA VECHE w

SCOALA VECHE w/ PARAZITII ✖ VITA de VIE ✖ SUIE PAPARUDE, sambata, 25 iunie 2016, la Arenele Romane.

Cei mai frumosi ani sunt cei ai adolescentei. Perioada aia in care singurele probleme erau cum sa ajungem la inima persoanei pe care o iubeam in secret sau cum sa strangem bani sa ajungem la un concert ori sa mai cumparam o caseta cu albumul cel nou scos de idolii nostri. O perioada frumoasa la care ne intoarcem ori de cate ori auzim notele alea. Da, ne sunt deajuns doar cateva note si stim! Stim ca e piesa aia care ne curge prin vene de la Suie, ca e albumul pe care am tipat la toate petrecerile al celor de la Vita sau ca sunt ironiile nenumarate si atat de adevarate cu care am crescut de la Parazitii.

Da! Despre asta este pe 25 Iunie. Despre Scoala Veche, despre muzica buna cu care am crescut, pe care am dansat, pe care am iubit sau ne-am despartit. Despre cea mai frumoasa perioada a vietii.
Pe 25 Iunie avem voie sa dam SONOR-ul tare si sa-i ascultam pe Suie Paparude, Vita de Vie si Parazitii!

BILETE:
– 35 lei – pre-sale 1 (11.05.2016 – 05.06.2016) – 1000 buc.
– 45 lei – pre-sale 2 (06.06.2016 – 24.06.2016)
– 55 lei – La intrare

Atentie! Invitatiile si acreditarile de presa sunt valabile pana la orele: 22:00.

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox-Telekom si Uman si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.