Evenimente : Concerte

Proconsul

„Bun si simplu” concert Proconsul, vineri, 7 octombrie 2016, de la ora 19:00, la Sala Palatului.

Proconsul revine pe scena Sălii Palatului pe 7 octombrie, într-un concert care își propune să arate că orice este de calitate nu se demodează niciodată.

Bun și simplu va fi spectacolul pus în scenă de trupa care în cei 17 ani de activitate și-a păstrat identitatea, menținând spiritul ce i-a consacrat în piesele lansate de-a lungul timpului.
Vei asculta live pe cea mai importantă scenă de concerte a țării piesele pe care le-ai fredonat de atâtea ori: „Cerul”, „De la ruși”, „Pentru tine”, „Lângă mine”, „Altceva”, „Nu mi-e bine fără tine”, „Mi-ai luat inima”, „Un om mai bun” și multe altele.

„Vino pe 7 octombrie la Sala Palatului, fii și tu aici cu mine și afla povestea noastră chiar de la noi! Haide sa atingem cerul împreună!” este mesajul trupei pentru fanii săi.
Let’s roll!

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops – partener Orange, Magazinele IQBox, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex) si Uman si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara), Cafe Deko, Club Vintage si Club Quantic. dar si la Hard Rock Cafe. Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Pentru persoanele cu dizabilitati, organizatorul pune la dispozitie 20 de bilete. Pentru a intra in posesia acestor bilete, va rugam sa trimiteti un mail la adresa [email protected].