Evenimente : Concerte

Pœtrip

Pœtrip și prietenii săi la J’ai Bistrot // Marea Escrocherie – Crowdfunding, vineri, 22 aprilie 2016, de la ora 22:00, la J’ai Bistrot.

„De când am început să cântăm, dacă am fi primit câte un leu de fiecare dată în care am fost întrebați dacă se câștigă din muzică, acum am fi bogătani.

Am înțeles rapid cum stau lucrurile și am preferat să ne concentrăm pe găsirea drumului nostru și a formulei perfecte. Am cântat cu o mulțime de oameni interesanți, în diverse componențe, iar esența a rămas mereu aceeași: Oana + Ștefan..

Acum este un nou început pentru noi și vrem nu să ne puneți plătica pe masă, ci să ne ajutați să procurăm undița, după care vă invităm pe toți la ospăț. Apelăm așadar la voi, cei care ne sunteți prieteni și credeți in noi.

Începem escrocheria cu un eveniment la J’ai Bistrot unde vă așteptăm să ne adunăm forțele. Va fi o mică repriză de cântare & storytelling apoi vom pune muzică de zbânțuială.

Marea Escrocherie se va desfășura între 22 aprilie și 22 mai, timp în care Poetrip va accepta donații pentru instrumente. Donațiile se pot face la fața locului, în J’ai Bistro, sau:

1. prin PayPal: [email protected]
2. RO10RNCB0318071148060001 – BCR Bank – Oana Maria Zaharia

Oana + Ștefan.