Evenimente : Concerte

Pixels – Jinxy Von D’Ers

Pixels – Jinxy Von D’Ers, marti, 30 mai 2017, de la ora 21:00, la Expirat Halele Carol.

„De la primul om pe lună până la episcopul scientologiei nu a fost decât un pas. Unul mic pentru noi dar foarte mare pentru umanitate. Armstrong (Neil) ar fi trebuit să cânte în direct pentru receptoarele cu tub catodic ca pasărea lira. De mână cu Prunariu, Jähn și Yuri Gagarin să-și fi făcut o trupă care să le transforme idealurile științifice în decibeli. O mare voce a muzicii pop românești a cântat la un moment dat doar pentru cel de al treilea mileniu, tot ea a fost cea care a celebrat roadele subterane ale progresului. În acest context noi ne întrebăm dacă progresul tehnologic ne stăpânește pe noi sau noi îl stăpânim pe el. De la toate aceste lucruri până la The Pixels este doar un pas.”

Cătălin Rulea – vox, guitars, electronics; Andreas Aron – vox, bass; Tudor Popescu – drums, electronics; Liviu Iancu – vox, keyboards; Diana Secu – vox.

YouTube: https://www.youtube.com/user/pixelsofficial

Jinxy Von D’ers este o trupă de Alternative Rock din București înființată în 2016. Anul acesta au lansat noul single „Glow” al carui videoclip oficial va fi prezentat în cadrul acestui eveniment.

Încă de la debut, Jinxy Von D’ers au avut mai multe apariții la cele mai importante radio-uri alternative din țară, iar piesele lor figurează în playlist-urile acestora, în rotație. Pe parcursul acestui an vor putea fi văzuți în cadrul mai multor festivaluri și concerte importante din țară. Mott-ul trupei este: „The doctor says rock’n’roll will do WONDERS for you. That’s why we’re here.”

Iris Danciu – vocals; Cătălin Boltașu – guitar; Dragoș Popa – bass guitar; Nestor Petruș – drums.

YouTube: https://www.youtube.com/user/jinxyvondersVEVO