Evenimente : Concerte

Ovidiu Lipan Țăndărică & invitații

Concert Ovidiu Lipan Țăndărică & invitații, luni, 10 octombrie 2016, de la ora 21:45, la Beraria H.

10 Octombrie: Petrecere Balcanică la Berăria H. Cu Ovidiu Lipan Țăndărică & invitații: Rona Hartner, Fanfara 10 Prăjini, Trupa Balcano și grupul de balerine.

Un spectacol incitant pe ritmuri balcanice, viu si colorat, care vă va încânta simțurile. Repertoriul variază de la piesele originale ale artistului Ovidiu Lipan Țăndărică: Tango Toledo, Balerina, Ave Maria, Margareta, până la muzici tradiționale românești foarte cunoscute și îndrăgite ca: Bate Vântul, Sanie cu Zurgălăi, sau Hora Moldovenească, Sârba de la Cozmești, Ciocârlia.

La 19:45 te așteptăm cu masa pusă, iar de la 21:45 cu spectacolul pe scenă.

Biletele au preţurile:
30 LEI – Cat. C – părţile laterale cu loc la masă
40 LEI – Cat. B – acces general cu loc la masă
60 LEI – Cat. A – în faţa scenei cu loc la masă

Biletele pot fi cumpărate:
– online de pe bilete.ro si iabilet.ro
– fizic de la Berăria H sau din magazinele InMedio şi Germanos
– de la intrare in seara evenimentului

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops – partener Orange, Magazinele IQBox, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex) si Uman si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara), Cafe Deko, Club Vintage si Club Quantic. dar si la Hard Rock Cafe. Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Rezervările se fac la:
– FORMULARUL DE MAI SUS
– 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
– [email protected]