Evenimente : Concerte

NERI PER CASO

NERI PER CASO, luni 13 martie 2017, de la ora 20:00, la Teatrul National „I.L.Caragiale”Sala Mare.

 

NERI PER CASO, DIN NOU IN ROMANIA!

La 20 de ani de victoria in Festivalul de la San Remo cu piesa Le ragazze, single care i-a catapultat direct in topuri, aducandu-le nu mai putin de 6 (!) Discuri de Platina, NERI PER CASO s-au intors cu acceasi forta prin noul album: NPC 2.0.
Intre timp, au realizat alte 9 albume pentru piata italiana si internationala (cu 3.200.000 exemplare vandute) si diverse colaborari cu artisti de prim rang in Peninsula intre care: Claudio Baglioni, Lucio Dalla, Mario Biondi, Alex Britti, Mango, Loredana Bertè, Mia Martini (duet postum), Ornella Vanoni, Mietta, Alessandra Amoroso, Renato Zero, Luca Carboni, Samuele Bersani, I Pooh, Gino Paoli.

Dar noul album de studio prin care se celebreaza cei 20 de ani de cariera neintrerupta a grupului accapella cel mai faimos in lume este o binevenita culegere de succese internationale care le-au adus oriunde aplauze datorita manierei inedite prin care au readus in scena muzica unor muzicieni inconfundabili ca Sting, Michael Jackson, George Gershwin, Louis Amstrong la INSTRUMENTE NEVAZUTE.
Turneul (inca in desfasurare) a numarat peste 60 de spectacole in Italia, Franta, Elvetia, Belgia, Luxemburg.

Dupa 7 ani, NERI PER CASO se intorc in Romania, pentru un concert la Teatrul National din Bucuresti (Sala Mare) pe 13 martie 2017, ora 20.
Suntem convinsi ca cei care au participat la concertele lor din 2010 in Bucuresti (la Sala Radio – concert special de Ziua Femeii si in Piata G.Enescu – la celebrarea a 550 ani de la atestarea Bucurestiului, avandu-l alaturi pe Horia Brenciu) nu vor intarzia sa isi achizioneze bilete.

Invitata speciala a artistilor de data asta este IANNA.