Evenimente : Concerte

Muzici Bune Pentru Fapte Bune (ROA & UP TO ELEVEN) @ club Fabrica

“Muzici bune pentru fapte bune”

Off Road Adventure Romania, organizeaza miercuri, 1 aprilie, in club Fabrica concertul umanitar “Muzici bune pentru fapte bune”. Accesul la concert se face pe baza de donatie de bunuri ( haine, incaltaminte, jucarii, etc. ) incepand cu orele 20:00. Trupele care vor concerta sunt ROA si Up to Eleven.

Avand in spate o traditie de 15 ani, convoiul “Umanitare 4X4” parcurge in fiecare an sute de kilomentrii pe drumuri fara asfalt, greu accesbile, pline de noroi sau ingropate in zapada care duc spre sate si catune din zone izolate de restul lumii. Acolo traiesc copii care nu stiu cum arata o ciocolata, batrani neputinciosi care isi duc zilele pe drumuri impracticabile si care nu au mers niciodata cu o masina. Convoiul ajunge in case in care lumina inseamna o lampa cu gaz si in sate uitate de timp si civilizatie.

Locatiile vizitate sunt atent selectionate, in baza unor criterii extrem de simple: “daca un putem ajunge noi acolo un va ajunge nimeni”. Drumurile impracticabile si uneori lipsa acestora transforma fiecare deplasare intr.-o aventura. Se contacteaza autoritatile locale care furnizeaza informatii despre nevoile reale ale populatiei din zona. Se obtinem listele nominale cu oamenii aflati in dificultate (probleme de sanatate, financiare ori sociale), copii si batranii fiind principala tinta. Fiecare persoana din zona care traieste in conditii grele, primeste un pachet ce contine necesarul de produse de baza precum zahar, ulei, malai, faina, dar si detergent, sapun, gaz lampant, imbracaminte, incaltaminte, rechizite si jucarii pentru cei mici etc. Se strang bani si produse de la prieteni si sponsori, dupa care se cumpara produsele necesare (tone de alimente, zeci de jucarii), se pregatesc sacii pentru fiecare gospodarie, se incarca in masini si apoi se transporta prin noroaie / zapada pentru a fi distrbuiti.

Se numesc Rise Of Artificial si au aparut in noiembrie 2010. Incepand cu mai 2011, Cristin Negriuc li se alatura membriilor fondatori Bogdan Popoiag ( UNU’ ) si Cezar Stanciulescu ( Junkyard ). Premiera lor in FM s-a manifestat pe 10 noiembrie 2010, cu single-ul intitulat "Ne Place”. Pe 25 mai 2011, lanseaza primul album ce se intituleaza " ARTIFICIAL " . In noiembrie 2011, se lanseaza cel de-al II-lea videoclip intitulat “ Sonata In La Minor” . Pe 9 iulie 2012, cei trei Rise Of Artficial lanseaza single-ul “ D-AIA “ , un cantec ce se bucura de un succes aproape la fel de mare ca si cel obtinut de binecunoscutul “ NEPLACE” . La inceputul verii anului 2013, R.O.A. a dat-o "PE PACE", invitand publicul si de data aceasta sa imbratiseze beat-uri pe nisipuri. Pe 1 august 2013 revin cu un nou single "Hands UP!!!".

Trupa Up to Eleven a fost infiintata in anul 2005 de catre Leo si Liviu. Li se alatura Bobo, Lax la voce si Alex la chitara ritm. Initial trupa s-a numit Spitfire. In anul 2010, dupa castigarea locului I la concursul-festival Maximum Rock -Suport pentru Underground, cei 4 schimba numele trupei in Up to Eleven. In anul 2012 Up To Eleven incepe inregistrarea primului album alaturi de Marius Costache. Lax paraseste trupa inainte ca inregistrarile sa inceapa. Este inlocuit de Mircea Petrescu care imbunatateste soundul trupei datorita capacitatilor sale de chitarist. In primavara anului 2013 incep inregistrarile pentru primul album al trupei. Up to Eleven sunt promotorii proiectului Up To Nirvana, sustinand concerte de la cu piese exclusiv Nirvana.