Evenimente : Concerte

Metal Showcase

Metal Showcase – Berserkers & Negative Core Project, vineri, 23 septembrie 2016, de la ora 20:00, la Club A.

Vineri, 23 septembrie, de la ora 20:00, Club A vă aduce pe scenă cele mai bune trupe trash ale momentului: vikingii de București, pe numele de scenă Berserkers, cu Negative Core Project în deschidere.

Deși au doar trei ani de existență, Berserkers sună solid și experimentat. La concertele lor e bine să veniți pregătiți pentru toate formele de manifestare specifice: mosh pit, wall of death și tot ce vă mai trece prin minte. Pe scenă trupa dă tot ce are mai bun și se așteaptă ca publicul să răspundă pe măsură.

Negative Core Project serbează șase ani de concerte, turnee și lansări. Au două albume, cel mai nou fiind lansat în 2015, dar și numeroase prezențe la festivaluri, unde au fost mereu bine primiți și au lăsat impresii foarte puternice. Sunt motive pentru care au fost aleși să deschidă concertele unor trupe faimoase, ca Napalm Death în 2011.

Vineri, 23 septembrie, ușile Club A se deschid de la ora 20, iar pentru artiști plătiți doar 15 lei. De ce facem această serie de concerte, despre care veți afla, de fiecare dată, și de la Sport Total FM și de pe Concerte Azi? Pentru că rockul moare doar dacă îl lăsăm să moară…