Evenimente : Concerte

Mario Biondi

Mario Biondi in premiera in Romania, luni, 9 octombrie 2017, de la ora 20:00, la Sala Palatului.

Bucurestiul va fi gazda pentru MARIO BIONDI in data de 9 octombrie 2017, oferind romanilor un concert extraordinar din turneul “Best of soul” la Sala Palatului in care invitati speciali sunt DIRECTIA 5..

10 muzicieni in scena pentru a aniversa cei 10 ani de cariera alaturi de “inconfundabila voce a soul-ului” prin intermediul unui setlist de colectie care deja a fost incununat cu un Disc de Aur la recenta ceremonie de la Arena di Verona a Premiilor Industriei Muzicale din Italia (WMA).

“O colectie a celor mai importante succese de pana acum plus alte 7 noi piese propune proiectul “Best of Soul” pentru a “povesti” pe scurt ce mi s-a intamplat in cariera ultimilor 10 ani: de la aparitia “Handful of soul” pana azi” – marturiseste MARIO BIONDI. Odata cu aparitia discului, a inceput pentru mine perioada de sarbatoare pe care o impartasesc cu publicul meu din Italia si Europa”.

O voce calda, profonda, senzuale dar in acelasi timp limpede si clara: MARIO BIONI (anagrama de la Mario Ranno), o voce cultivata cu rabdare si pasiune pentru muzica pe care o asculta cu sfintenie din primii ani de viata la tatal sau, cantaretul Stefano Biondi.

Multe si diverse au fost apoi experientele care l-au format pe artistul de azi: de la cantatul in corul bisericii la vocile de studio pentru diferiti muzicieni, de la studiul sistematic al muzicii, la perfectionareaa limbii engleze.

Indragostit de muzica soul, inca din 1988 , incepe sa realizeze recitaluri in deschiderea unor reputati interpreti internationali precum Ray Charles.

Dar cea mai mare oportunitate a sosit odata cu editarea in Japonia ia single-ului “This is what you are”, care a fost rapid preluat de Norman Jay, celebru DJ la BBC1, si care, indragostit de piesa a lansat-o in intrega Europa.

In 2006 apare primul sau album, “Handful of Soul”. Discul cuprinde 12 piese, unele originale, altele din repertoriul clasic al genului si ii asigura artistului ani buni de concerte.

Abia in aprile 2015 apare “Love is a temple”, single-ul care anunta noul album – “Beyond”- incununat rapid cu Discul de Aur si care , apare la final de an si intr-o Editie de Lux, imbogatit cu un tribut Commodores (5 mari succese ale miticei trupe britanice dintre cere este promovat “Nightshift”)

In noiembrie 2016 apare “Best Of Soul”, anticipat de single-ul “Do you feel like i feel”.
Albumul celebreaza 10 ani de cariera pentru MARIO BIONDI si vrea sa aduca sa aduca un omagiu muzicii de care este indragostit artistul catanez (15 creatii “de aur” ale genului si 7 piese originale).

Toate figureaza in playlistul turneului european care va ajunge si in Bucuresti pe 9 octombrie 2017.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.