Evenimente : Concerte

Louis King “The King of the Rockabilly Blues”

Louis King “The King of the Rockabilly Blues”- Australia, vineri, 19 mai 2017, de la ora 19.00, la Club Fabrica – Terasa

Live @ Fabrica Terasa, 19 mai, ora 19:00. INTRAREA LIBERA!

Louis a reusit sa intre in topurile australiene inca de la lansarea primului sau album in 1996, castigand tot in acelasi an, premiul pentru cel mai bun artist in cadrul festivalului Australian Blues Music Awards. Artistul a avut onoarea sa cante de-a lungul carieiei sale cu artisti desavariti precum BB King, Buddy Guy, Jimmy Vaughan (fratele chitaristului Stevie Ray Vaughan) sau Screaming J. Hawkings. Stilul sau original de a compune piese ce combina Rockabilly, Rock’n’Roll si Blues, a fost remarcat de publicatii precum “Rolling Stone Magazine” sau “biblia” Blues-ului American, “Blues Review”.

De-a lungul anilor, artistul a concertat atat in Australia, cat si in Europa, in cadrul unor festivaluri de Blues si Rockabilly renumite ca: “Great British Blues Festival”- UK, “Kwadedame Blues Festival” – Olanda sau “Screaming Festiva”l – Spania, iar inceputul anului 2017 il surprinde interpretand muzica sa inconfundabila in SUA la renumitul festival “Viva Las Vegas”. Tot in acest an, Louis King celebreaza 20 de ani de muzica printr-un turneu in Australia si Europa. Cu prilejul acestui eveniment, ne bucuram sa il primim in luna mai pentru prima data in Romania pe Louis King – “Regele Rockabilly-ului si al Blues-ului Australian”!!!