Evenimente : Concerte

[email protected]ța Constituției

[email protected]ța Constituției, sambata, 17 septembrie 2016, de la ora 17:00.

Cu ocazia Zilelor Bucureștiului, Primăria Municipiului București organizează o serie de evenimente dedicate împlinirii a 557 de ani de atestare istorică a Capitalei în diferite zone de interes ale orașului.

În data de 17 septembrie, în Piața Constituției, Primăria Capitalei prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, organizează un concert eveniment, cu cei mai iubiți artiști pop-rock ai momentului:
// Andra // Stefan Banica Junior // Zdob si Zdub // Holograf // Trupa Vunk //Bere Gratis Oficial // Sore // Loredana Groza // RUBY // Connect-R //Gabriel Cotabiță // Marcel Pavel // Ovidiu Komornyik // Proconsul // Phoenix// Lidia Buble //

Concertul va începe la ora 17.00 și va dura până la miezul nopții.

Atmosfera de sărbătoare va fi completată de opt trupe de teatru de stradă, din Spania, Italia sau Franța. Clovni și păpuși uriașe, fluturi și dansatori luminoși se vor plimba printre spectatori și vor oferi mini-reprezentații pline de muzică și culoare în Piața Consituției și pe străzile alăturate.

Restricționarea traficului în data de 17 septembrie, ora 8.00, pe Bulevardul Unirii (de la intersecția cu Bulevardul I.C. Brătianu până la Piața Constituției) și de la ora 15.00, pe Bulevardul Libertății (de la intersecția cu Calea 13 Septembrie până la intersecția cu Bulevardul Națiunilor Unite) și va fi redeschis începând cu ora 01.00 pe toate arterele menționate.

Intrare liberă!