Evenimente : Concerte

Ka Gaia An, Adastia, More TBA

Ka Gaia An, Adastia, More TBA, vineri, 20 ianuarie 2017, de la ora 20:00, la Quantic Club.

Rusidava Music si Club Quantic va invita la o seara de folk/melodic/metal alaturi de trupa autohtona de folk metal, Ka Gaia An. Ca invitati speciali, au fost invitati craiovenii de la Adastia, ce au impresionat de mai multe ori in anul 2016 publicul bucurestean in cadrul mai multor evenimente.

Ka Gaia An, Adastia + More TBA live la Bucureşti – 20 ianuarie 2017, club Quantic.

Biletele se găsesc în reţeaua iaBilet.ro la următoarele preţuri:

20 lei – preţ valabil până pe 19 ianuarie;
30 lei – în seara concertului, la intrare.

KA GAIA AN este una dintre primele trupe de folk metal apărute în România. Bucureştenii îmbină tradiţiile, folclorul românesc cu riffuri grele, având ca subiect principal lumea dacă. Pe 12.11.2016 au lansat albumul intitulat ”Neamul Dacilor”, acesta fiind primul LP în care se găsesc melodii precum ”Joacă Dacii”, ”Doina” şi ”Sfânta Cetate”. În urma revenirii din 2016, trupa s-a bucurat de o primire călduroasă şi promite o seară caracteristică de joc şi hore.

Membri: Florin – voce; Ariadna – voce; Paula – clape; Gabi – chitară şi voce; Teddy – chitară; Tudor N. – bas; Tudor U. – tobe.

ADASTIA este o trupă relativ nouă apărută în 2015, caracterizată de profesionalismul membrilor fostei trupe Avatar. Aceasta abordează genul de power/ progressive/ symphonic metal. Craiovenii ce au încântat publicul din Bucureşti, vor urca din nou pe scenă că invitaţi speciali.

Membri: Ada – voce; Dan – chitară; Cătălin – bas; Marian – tobe.

Biletele sunt disponibile online pe www.iabilet.ro şi în punctele fizice ale reţelei iabilet: Magazinul Muzică, Magazinele IQBox, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), magazinul Uman, pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour şi Mega Image din toată ţara, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Berăria H şi la Hard Rock Cafe.

Online puteţi plăti cu cardul, Paypal, pe factură Vodafone sau Orange şi ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în ţară sau prin OP.

Quantic se află în parcul Grozăveşti pe Intrarea Grozăveşti. Acces ușor de pe Pasajul Basarab cu maşina sau cu metroul la staţiile de metrou Grozăveşti sau Politehnica.
Locaţia dispune şi de locuri de parcare.