Evenimente : Concerte

Holograf – Hall of Fame

HOLOGRAF – Hall of Fame, miercuri, 10 octombrie, ora 20:00, la Sala Palatului.

HOLOGRAF – Hall of Fame, evenimentul muzical și monden al toamnei.
Cei mai mari artiști autohtoni cântă versiuni unice ale super hiturilor HOLOGRAF, într-o gală în onoarea celei mai titrate trupe rock din România.

Programul serii de gală va celebra cei 40 de ani de succes HOLOGRAF și va marca influența holografilor în industria muzicală românească pe parcursul a mai multe generații.

Pe 10 octombrie, la Sala Palatului, vom avea o seară a excelenței în muzică, în prezența nu doar a celor mai mari artiști români, ci și a celor mai importante personalități ale momentului.

HOLOGRAF – Hall of Fame, o seară în care celebrăm autenticul, inspirația, talentul, eleganța, bunul simț și experiența muzicală a tuturor celor care au cântat sub numele HOLOGRAF.

P.S. HOLOGRAF urcă pe scena în gală!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.