Evenimente : Concerte

GUITARRA AZUL

GUITARRA AZUL, recital Maxim Belciug, sambata, 10 septembrie 2016, de la ora 20:15, la Teatrul de Arta Bucuresti.

Aşa cum există zile verzi şi vise sângerii, tot aşa există şi o muzică albastră. Cu care, din păcate, nu ne întâlnim prea des. Tocmai de aceea, nu veţi rata concertul de sâmbătă, 10 septembrie 2016, ora 20.15, când Maxim Belciug revine pe scena Teatrului de Artă Bucureşti cu chitara sa senină, cu sonorităţi albastre, de lumină.

Dacă aţi avut deja prilejul de a-l vedea pe Maxim Belciug în concert, atunci stiţi despre ce este vorba: carismă şi căldură, un sunet adaptat la ritmul inimii şi un firesc al viersului pe care numai perfecta stăpânire a tehnicii îl poate da. Şi un repertoriu enorm, ce nu lasă loc saţietăţii. Astfel, revederea va fi cu atât mai plăcută. Dacă însă aceasta va fi prima întâlnire, atunci pregătiţi-vă pentru un spectacol la scară umană. Veniţi cu inima deschisă şi lăsaţi muzica albastră să vă încălzească spiritual. Şi, cum avertiza chiar Maxim Belciug, nu vă agăţaţi de material, acesta se destramă.

Bilete: 31,5 lei | 21 lei (elevi, studenţi, pensionari).

Telefon: 0737 904 932.

Biletele rezervate trebuie achiziționate cu minimum 1 zi înainte de data spectacolului.
Puncte de vânzare a biletelor:
– casa de bilete a Teatrului de Artă București, str. Sfântul Ștefan nr. 21 (luni-vineri: 11.00 – 17.00 și în toate serile cu spectacole ale Teatrului de Artă București)
– casa de bilete: stația de Metrou Unirii 1, intrarea dispre Curtea de Apel, vis-a-vis de Casa abonamente elevi și studenti (luni-vineri: 9.00 – 19.00; sâmbăta: 10.00 – 14.00)
În cazul în care nu reușiți să achiziționați biletele, vă rugăm să sunați în ziua spectacolului la 0737.904.932 pentru reconfirmarea rezervării.

Valabilitatea rezervării se pierde pentru biletele neridicate până în pre-ziua evenimentului ori în cazul neconfirmării telefonice a acesteia, în ziua spectacolului, iar locurile vor fi puse în vânzare liberă la recepția Teatrului de Artă București, înaintea evenimentului.