Evenimente : Concerte

Grimus

Grimus – BT Live #13, joi, 9 martie 2017, de la ora 21:00, la Club Control.

Trupa clujeană GRIMUS activează din 2005, definitivându-și poziția pe scena rock-ului alternativ românesc printr-un stil aparte și o abordare foarte matură, cu o alură foarte occidentală.

În CV-ul trupei sunt înscrise 4 albume și o activitate concertistică intensă. Grimus au împărțit scena cu Red Hot Chili Peppers (pe National Arena), Moby, Motorhead, Kasabian, Prodigy, Eros Ramazzotti, Garbage, Placebo, Roxette (pe Cluj Arena), Hurts.

„Emergence”, cel mai recent álbum, al 4lea din carieră, a fost lansat în 2014 și incluzând single-urile și clipurile unor piese care s-au bucurat de un mare succes atât în online, cât si pe posturile radio si TV autohtone: „Privește-mă” (singura piesă în limba română de pe disc), „ High” și „The Hell I’m In”.

Intrare: 30 lei.
Biletele sunt disponibile în avans în Control ( la bar) sau online pe Eventbook.ro.

Seria de concerte BT Live inițiată în 2016 de Banca Transilvania în parteneriat cu clubul Control, reuneşte câteva dintre cele mai valoroase şi reprezentative nume ale muzicii alternative româneşti.

Într-o perioadă în care compozițiile muzicale originale și complexe nu primesc aprecierea meritată, Banca Transilvania suține spiritul artistic românesc, dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară.