Evenimente : Concerte

GRÁ si Akral Necrosis

GRÁ si Akral Necrosis, miercuri, 14 septembrie 2016, de la ora 20:00, la Quantic Club.

„Miercuri, 14 septembrie, formatia Grá (Black Metal – Suedia) va concerta in premiera in Romania in clubul Quantic din Bucuresti. Evenimentul face parte din turneul de promovare a noului album, „Ending”, ce include mai multe show-uri in toata Europa, inchegate sub titlul „A Coin For Charon Tour 2016”.

Alaturi de Grá, pe scena clubului Quantic va urca si formatia bucuresteana de black metal, Akral Necrosis.

Formatia pregateste lansarea unui nou material, iar concertul din data de 14 septembrie va reprezenta o ocazie fortuita de a asculta cateva piese ce se vor regasi pe noul album al grupului, „Underlight”.

Biletele pentru acest concert sunt disponibile in reteaua Iabilet.ro si online pe www.iabilet.ro la pretul de 20 lei, urmand ca in seara evenimentului pretul unui bilet sa fie de 25 lei.

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops – partener Orange, Magazinele IQBox, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex) si Uman si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara), Cafe Deko, Club Vintage si Club Quantic. dar si la Hard Rock Cafe. Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.