Evenimente : Concerte

Elena Morariu și Sorin Romanescu

Concert Elena Morariu și Sorin Romanescu, marti, 25 octombrie 2016, de la ora 20:00, la Ceainaria GreenTea.

Serile de „Mici concerte, mari bucurii!” de la Ceainăria GreenTea continuă! Vă invităm marți, 25 octombrie 2016, la o întâlnire care explorează în duo sonorități diverse, multiculturale, aparținând folclorului românesc, dar și culturii turce sau franceze, împletiri între convențional și electronic, jazz și nu numai.

SORIN ROMANESCU este unul dintre cei mai buni chitariști de jazz din peisajul autohton.
Compozitor, producător audio și profesor de chitară, a câștigat de-a lungul timpului o notorietate binemeritată, participând în peste cei 20 de ani de experiență la numeroase concursuri, festivaluri și reprezentații pe scene importante din țară și din străinătate.
A fost, printre altele, desemnat muzicianul de jazz al anului, în 2013 a fost nominalizat la premiile Gopo pentru cea mai bună muzică originală de film, cu documentarul ” Afacerea Tănase”, iar în 2016 a semnat în colaborare muzica filmului „Câini”, selecționat în competiția Un Certain Regard a Festivalului de film de la Cannes şi distins cu premiul Federaţiei Internaţionale a Criticilor de Film (FIPRESCI).

ELENA MORARIU este o vocalistă cu o activitate concertistică susținută, absolventă a Universității Naționale de Muzică București – secția jazz, care abordeaza melanjul stilistic, perspective experimentale diverse, cu un bogat și creativ bagaj muzical și artistic.
Câștigătoarea premiului „L’animax” pentru dublajul în limba franceză a unui film animé, compune propria muzică și a colaborat în diverse formule muzicale.

Rezervări: 0749 090 202.
Artist support: 35 lei.
Ceainăria GreenTea, Strada Dr. Burghelea 24 – sector 2, București.