Evenimente : Concerte

Elements Reunited

Elements Reunited: byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers și Travka, vineri, 21 aprilie 2017, de la ora 21:00, la Fratelli Studios.

Elements Reunited: byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers și Travka concertează pe aceeași scenă la București pe 21 aprilie.

La finalul turneului itinerant Overground Elements, după ce au concertat separat în patru orașe din țară, cele patru formații din line-up se reunesc la București pentru un concert împreună! byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers și Travka vor cânta la București pe 21 aprilie în Fratelli Studios (str. Glodeni nr. 1-3)! Locul va fi transformat special pentru seara Elements Reunited, cu două scene separate – una pentru electric, una pentru unplugged – pe care toate cele patru formații vor cânta prin rotație; în total 8 concerte într-o seară cu peste 4 ore de muzică!
Biletele se găsesc online și în rețeaua www.iabilet.ro la prețul de 60 de lei (presale limitat la 300 de bilete, până pe 31 martie), 70 de lei ulterior sau 80 de lei la intrare, în seara concertului, în limita stocului rămas. Accesul nu este permis persoanelor sub 18 ani.

byron – Marea (official video)

https://youtu.be/CaP6fC3_cTA

The Mono Jacks – Tablou (official video)
https://youtu.be/1fAyQyBZJVA
Robin and the Backstabbers – Cosmonaut (official video)
https://youtu.be/FQcg2ZTmq7A

Travka – În aer (official video)
https://youtu.be/919zSYChuc4
Haideți așadar vineri, pe 21 aprilie, alături de byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers și Travka la un eveniment deosebit, unde fiecare trupă va concerta atât electric cât și unplugged, pe două scene dedicate! Venue – Fratelli Studios (str. Glodeni nr. 1-3). Open doors – ora 21:00.