Evenimente : Concerte

E.M.I.L.

E.M.I.L., in concert, miercuri, 26 aprilie 2017, de la ora 21:00, la Expirat Halele Carol.

Formația E.M.I.L. a luat ființă în martie 2000 și adoptă stilul punk-rock (second wave) foarte popular în Statele Unite, cu influențe din aceeași zonă: ska, reggae, dub, upsteady.

Încă de la început, pentru E.M.I.L. au existat două mari influențe muzicale: Green Day și Sublime – două trupe fundamentale pentru dezvoltarea stilului punk-rock/ska. Aceasta a fost prima direcție în care s-au compus și înregistrat primele 6 piese originale, ce au apărut ulterior pe demo-ul „Extratereștrii Merg Iarna La Ski”.

De-a lungul anilor, trupa a participat la numeroase festivaluri precum: StudentFest, Downhill Fest, Stufstock, Tuborg Live, Motorock, Five-o Punk-Rock Underfest, Punkaid, ajungând până în Berlin, în cadrul festivalului Internțional Fete de la Musique pe scena Zion City.

După mai mult de un deceniu de punk, muzica celor de la E.M.I.L. menține același ritm pentru fiecare generație de oameni care a stat în fața scenei la concertele lor.

YouTube: https://www.youtube.com/user/emiloficial2000

Opening act: Till Lungs Collapse:
Till Lungs Collapse transmit un melodic-hardcore energetic încă din 2012, iar după multe schimbări în componență, la finalul anului 2015 s-a ajus la o formulă concretă în care se regăsesc membri ex-Deadeye Dick, ex-Rock’n’Ghena, Breathlast, ex-NeverGoingHome și Days of Confusion.

BandCamp: https://tilllungscollapse.bandcamp.com/

YouTube: https://www.youtube.com/user/tilllungscollapse

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.