Evenimente : Concerte

DIY Live: Empty Hall of Fame

DIY Live: Empty Hall of FameZygomaTill Lungs CollapseMan Is: Astronaut, duminica, 11 septembrie 2016, de la ora 19:00, la Quantic Club.

Urmatorul event din seria DYI, organizata de 7 INC, ii aduce impreuna pe scena pe Empty Hall of Fame, Zygoma, Till Lungs Collapse si Man Is: Astronaut.

Empty Hall of Fame se iubesc cu hardcore-ul si punk-ul inca din 2006, care, chiar daca nu pare, e acum mult timp. Recent, acestia au avut chiar un turneu care a marcat 10 ani de la infiintare. Trupa este cunoscuta atat in Cehia, cat si in afara granitelor, fiind apreciata in special pentru versurile cu mesaj social.
Belgienii de la Zygoma au reusit sa isi paveze drumul printre multimea de trupe tradional-core prin talent, melodii puternice si combo-uri inedite, utilizand chiar si structuri si intrumente de jazz, precum pianul sau trompeta. Insa, desigur, lucrurile care ies cel mai tare in evidenta sunt sound-ul “salbatic” si riff-urile rapide, care duc cu gandul sound-ul celor de la The Dillinger Escape Plan, insa Zygoma o fac intr-o maniera diferita, alternand tempo-uri si creand un sound mult mai hectic. In prezent, Zygoma cutreiara Europa intr-un turneu de promovare al ultimului album, lansat in luna mai a acestui an.
Till Lungs Collapse sunt deja cunoscuti in underground-ul de la noi, sustinand o serie de concerte atat in Bucuresti, cat si in Cluj. TLC s-a format in 2012, insa s-a ajuns la formula actuala abia in 2015, si reuneste muzicieni din trupe precum Breathelast, Deadeye Dick, Rock’n’Ghena, Nevergoinghome si Sinscape. Tot in 2015 au lansat si primul material, intitulat Desuetude, produs de Studio 148, care este o adevarata incursiune in melodic-hardcore.
Ne intoarcem din nou la cehi, de data asta vorbind despre trupa Man Is: Astronaut, care vor incalzi sangele publicului in deschiderea evenimentului cu piese rapide si dinamice, care sunt pe placul oricarui skate-punker.
Multumim!

Program:
19:00
Man Is: Astronaut – East Czech Republic
Skatepunk;
https://manisastronaut.bandcamp.com/releases
19:45
Till Lungs Collapse – Bucharest, Romania
Melodic Hardcore;
https://tilllungscollapse.bandcamp.com/
20:30
Zygoma – Gent, Belgium
Extreme/Math/Prog/Death/Black metal;
https://www.youtube.com/watch?v=lpG4kA3fIUQ
http://thezygomadisposal.bigcartel.com/
21:30
Empty hall of fame – Olomoucký, Czech Republic
hardcore punk.
http://emptyhalloffame.bandcamp.com/  

Intrare; in avans 15 lei; in ziua evenimentului 20 lei.