Evenimente : Concerte

Corul National de Camera Madrigal

Concert extraordinar de Pasti, Corul National de Camera MadrigalMarin Constantin, duminica, 9 aprilie 2017, de la ora 18:00, la Ateneul Roman.

Duminică, 9 aprilie 2017, începând cu ora 18:00, Sala Mare a Ateneului Român găzduieşte Concertul Extraordinar de Paști, susţinut de Corul Naţional de Cameră “Madrigal – Marin Constantin”. Evenimentul este una dintre tradițiile prețioase ale Corului, desfășurându-se, fără întrerupere, de mai bine de jumătate de secol.

Concertul din anul acesta coincide cu Sărbătoare Floriilor și se va desfășura sub conducerea Annei Ungureanu, incluzând atât piese cu specific pascal, cât și creații celebrele ale maestrului Marin Constantin, care au făcut istorie în repertoriul cântului coral.

Înființat în anul 1963, de către reputatul dirijor Marin Constantin, Corul Național de Cameră “Madrigal – Marin Constantin” a susținut peste 4100 de concerte pe cele mai prestigioase scene din Europa, America și Asia. Este etalonul mondial al muzicii corale camerale, cu un repertoriu îndreptat către Renașterea europeană, creația bizantină și muzica contemporană românească și universală.

Categorii de preț:

Categoria Vip : 250 lei;
Categoria 1 : 125 lei;
Categoria 2 : 80 lei;
Categoria 3 : 50 lei.