Evenimente : Concerte

Corul National de Camera Madrigal

Concert extraordinar de Craciun, Corul National de Camera Madrigal – Marin Constantin, sambata, 17 si duminica, 18 decembrie  2016, de la ora 17:00, la Ateneul Roman.

Sâmbătă, 17 decembrie, și Duminică, 18 decembrie, Ateneul Român va găzdui cele două concerte de Crăciun ale Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”. Dirijate de Anna Ungureanu, evenimentele (care au loc ambele la ora 17:00) aduc în fața publicului bucureștean tradiționalele colinde de Crăciun, în interpretarea inconfundabilă a celui mai celebru ansamblu coral românesc. Cu o experiență dobândită pe parcursul celor 53 de ani de activitate și cu un repertoriu greu de egalat, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” pregătește pentru iarna aceasta un regal de colinde și cântece de iarnă din repertoriul românesc și internațional.

Înființat în anul 1963, de către reputatul dirijor Marin Constantin, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” a susținut peste 4100 de concerte pe cele mai prestigioase scene din Europa, America și Asia. Este etalonul mondial al muzicii corale camerale, cu un repertoriu îndreptat către Renașterea europeană, creația bizantină și muzica contemporană românească și universală.

Categorii de preț:
Categoria Vip : 250 lei;
Categoria 1 : 125 lei;
Categoria 2 : 80 lei;
Categoria 3 : 50 lei.