Evenimente : Concerte

Concert Mandinga

Sambata, 16 mai, in Orasul cu Chef de Viata rasuna Trupa Mandinga. Trupa vine la Beraria H cu cel mai nou single si te asteapta intr-un concert de zile mari cu un sound complet nou.

Piesa se numeste "Adrenalina" si este primul single lansat de Mandinga care este compus si produs de ei in studiourile Happiness Production. Piesa va fi lansata impreuna cu Global Records, casa de discuri a INNEI.

"Adrenalina" este o piesa sexy, cu un sound nou fata de cel cu care artistii si-au obisnuit fanii. Mai mult decat atat, membrii trupei Mandinga isi surprind fanii cu o imagine sexy, senzuala.

Fanii trupei Mandinga nu mai au decat cateva zile de asteptare, "Adrenalina" va fi lansat in cateva zile si se vor putea bucura de un single potrivit zilelor fierbinti de vara. "Suntem foarte entuziasmati de acest nou single, este munca noastra, a trupei, a casei de productie Happiness Production. Abia asteptam sa vedeti videoclipul si sa ascultati piesa. "Adrenalina" este o piesa de vara, sexy, care speram sa va faca sa dansati si sa va bucurati de muzica", au declarat membrii trupei Mandinga.

Te asteptam cu masa pusa de la 20:00 si cu spectacolul pe scena de la 22:00. Pretul biletului este 15 Lei si poate fi achizitionat din reteaua de parteneri myticket.ro sau direct de la intrare.
Rezervarile se fac la [email protected] – cu pana la 24 de ore inainte de eveniment si la 0725 345 345 – pana in seara evenimentului.