Evenimente : Concerte

Concert Acustic Vita de Vie

Concert Vița de Vie Acustic la Teatrul Odeon

Care este legătura dintre deținuții politic din România comunistă și formația Vița de Vie? Răspunsul îl vei afla la finalul unui concert inedit, în care vei putea asculta piesele trupei în variantă acustică. Invitatul special al serii va fi talentata cântăreață Alexandrina.

Dacă astăzi suntem liberi „sau așa ceva” (pentru a parafraza una dintre melodiile formației), este pentru că de-a lungul perioadei comuniste au fost oameni care au avut curaj să se împotrivească unui regim totalitar. Libertatea de astăzi nu poate fi înțeleasă deplin fără a cunoaște sacrificiul celor care, în diferite forme, au spus „nu” comunismului. Ca să îi cunoaștem puțin mai bine, Centrul de Studii în Istorie Contemporană și Fundația Hanns Seidel vă oferă posibilitatea de a intra la concert cu preț redus.

Biletele se pot achiziționa prin rețeaua Eventim (online sau în magazine) la următoarele prețuri:

Bilet categoria I – 50 lei

Bilet cu voucher – 20 lei

Biletele pot fi cumpărate în avans de pe www.eventim.ro/ro/bilete/concert-vita-de-vie-acustic-bucuresti-teatrul-odeon-393484/event.html

Ce trebuie să faci pentru a obține voucherul? Trimite o scurtă biografie (6-10 rânduri) a unui fost deținut politic din România anilor 1945-1989 la [email protected] În maximum 24 de ore vei primi pe e-mail codul voucherului cu care vei putea cumpăra bilet cu preț redus (dacă totuși nu ai primit niciun răspuns în intervalul menționat, te rugăm să retrimiți mailul – înseamnă că nu l-am primit!). În plus, cu cinci zile înainte de concert vom selecta biografia care ne-a impresionat cel mai mult, iar autorului sau autoarei i se va returna la concert contravaloarea biletului achiziționat. Atenţie, locurile sunt limitate!

Concertul va avea loc joi, 21 mai, de Sf. Constantin și Elena, de la ora 19:00, la Teatrul Odeon din București, în sala Majestic (Calea Victoriei, nr. 40-42).

Evenimentul este organizat de Centrul de Studii în Istorie Contemporană (CSIC) cu sprijinul Fundația Hanns Seidel – România