Evenimente : Concerte

Christ Agony, Eufobia +TBA

Christ Agony, Eufobia +TBA, in concert, sambata, 22 aprilie 2017, de la ora 19:00, la Club Fabrica.

Veteranii black metal-ului polonez revin in Romania, dupa o pauza de 5 ani, pe data de 22 aprilie 2017, in Club Fabrica din Bucuresti. Acestia vor prezenta noul album, „Legacy”, lansat pe 18 noiembrie sub egida Witching Hour Productions, album ce a primit foarte multe review-uri pozitive, acesta readucand in prim plan atmosfera primelor 3 albume ale trupei. Christ Agony are la activ 9 albume full-length plus multe alte EP-uri, compilatii sau albume live, consacrand trupa ca un pilon de rezistenta in miscarea black metal internationala.

Alaturi de polonezi vor concerta si death-erii blugarii de la Eufobia, care deja nu mai au nevoie de multa prezentare pentru publicul roman, acestia fiind prezenti adesea in concertele si festivalurile de gen din Romania, avand o baza de fani in continua ascensiune. Eufobia a lansat pe 1 noiembrie ultimul album cu nume omonim, iar de pe acesta piesele „Hater” si „Liquid of Creation” beneficiaza de cate un video. Cu peste 180 de aparitii live, Eufobia este un nume ce isi face rapid loc printre consacratii genului.

Urmeaza ca zilele viitoare sa anutam si a treia trupa care va intregi acest line-up.

Pentru acest concert se va pune in vanzare un numar limitat de 300 de bilete.

BILETE:

– 20 de lei – primele 50 de bilete in reteaua iabilet.ro (valabil pana la data de 28 decembrie 2016)
– 30 de lei – presale in reteaua iabilet.ro (dupa vanzarea primelor 50 de bilete sau dupa 28 decembrie 2016)
– 40 de lei – la intrare, in ziua concertului (in limita diponibila)

Sambata, 22 aprilie 2017, ora 19:00, Bucuresti, Club Fabrica – Str. 11 Iunie, nr. 50.

CHRIST AGONY – Black Death Doom Metal.

https://www.facebook.com/ChristAgony/

EUFOBIA – Death Metal

https://www.facebook.com/Eufobia/

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.