Evenimente : Concerte

Carsten Dahl – PianO ConcertO – Papillon

Green Hours I T I N E R A N T & ARCUB prezintă
la Sala ARCUB:

Carsten Dahl – PianO ConcertO

Papillon

Carsten Dahl este considerat a fi unul dintre cei mai mari muzicieni ai scenei muzicale emergente din Danemarca. Este cunoscut atât ca superb pianist de jazz, cât și în calitatea sa de compozitor de muzică clasică. Posedă un talent fără limite, este un maestru al improvizației, iar opera sa se bazează pe dimensiunea spirituală a muzicii.

Într-un Piano Concerto modern și în același timp melodios, bogat, de mare frumusețe, pianistul danez își va prezenta majoritatea pieselor de pe albumul Papillon, dar și alte bucăți muzicale relevante din vastul său repertoriu.

"’Papillon’: un nou album solo, absolut fermecător, al pianistului de clasă mondială Carsten Dahl! Sper că ascultătorii acestui album vor descoperi cât de emoționant poate fi jazz-ul." (Ivan Rod)

Pianistul danez spune despre Papillon, album pe care îl va prezenta în turneul său din România: “Un fluture ia naștere si polenizează lumea cu frumusețea sa. În acest fel mă lupt și eu să-mi trăiesc viața.”

Carsten Dahl se află pentru prima oară în România, într-un scurt turneu în 3 orașe, în cadrul programului Green Hours I T I N E R A N T.

https://www.youtube.com/watch?v=dRnOvhwJL9I&feature=youtube_gdata_player <https://www.youtube.com/watch?v=dRnOvhwJL9I&amp;feature=youtube_gdata_player>