Evenimente : Concerte

Carmen – Rock Version

Carmen – Rock Version, miercuri, 14 decembrie 2016, de la ora 19:00, la Sala Palatului.

Rock şi muzică clasică într-un inedit spectacol cu opera „Carmen” de Bizet. Celebra lucrare a lui Bizet, Carmen, va fi pusă în scenă pe ritmuri de rock pe 14 decembrie în București la Sala Palatului.

Accesul in sala de spectacol este permis pana la ora 19:10. Dupa inceperea spectacolului locurile nu mai sunt valabile. Accesul nu este permis copiilor sub 7 ani. Copiii peste 7 ani platesc bilet intreg.

Spectacolul “Carmen – Rock Version”, o operă în patru acte de Georges Bizet are la bază un concept original gândit de managerul Antoniu Zamfir. Evenimentul se dorește a fi o demonstrație a ideii că diferitele ramuri ale artei interpretative nu pot fi și nu trebuie separate unele de altele. Ele pot alcătui un întreg doar completându-se, având impact reciproc și hrănindu-se una din cealaltă.

Muzica lui Bizet este adaptată și reorchestrată de compozitorul și dirijorul Marius Hristescu și de Concertino Accordion Band, o formație instrumentală de renume la nivel mondial. Opera va fi interpretată de Concertino Accordion Band, alături de Corul și Baletul Operei Române Craiova si de o distribuţie internaţională de excepție.

Pret/bilet:
Golden VIP: 177 lei;
Categoria VIP: 157 lei;
Categoria 1: 137 lei;
Categoria 2: 117 lei;
Categoria 3: 97 lei;
Categoria 4: 77 lei.