Evenimente : Concerte

Cargo reediteaza albumul de hituri, XXII

Cargo reediteaza albumul de hituri, XXII
Albumul Cargo – XXII, cel care contine cele mai bune piese ale trupei de-a lungul istoriei, a fost reeditat intr-o editie limitata care poate fi comandat de pe site-ul oficial cargorock.ro dar si la concertele trupei.
XXII contine 21 de piese clasice si o piesa noua (la acea vreme, in 2007) si a fost lansat cu ocazia a 22 de ani de activitate scenica. Albumul este povestea unei trupe care traieste prin fani si care a putut. Lansarea sa oficiala a avut loc chiar pe 10 mai 2007, adica aproape acum 7 ani. Piese precum Anarhia, Ziua Vrajitoarelor, Doi Pasi, Frunza Verde, Ielele, Mama sau Destin pot fi gasite pe album piese pe caer le puteti asculta live si pe 15 mai la Hard Rock Cafe unde CARGO va sustine un concert cu totul si cu totul special.
Biletele pentru concertul Bestmusic cu CARGO din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.metalhead.ro dar si la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.
Acestea costa 50 de lei cu loc la masa (fumatori sau nefumatori) si 70 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei. Biletele in format fizic se gasesc si in reteaua de magazine UMAN si SENIA din toata tara si la Club Rockstadt din Brasov:
UMAN: Bucuresti – Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30), Cluj si Iasi – Iulius Mall, Timisoara – in UMAN Shop si Brasov – Muresenilor nr. 3 si la Clubul Rockstadt
SENIA: Magazinul Muzica in Bucuresti si Magazinul Senia din Constanta (Str. Stefan Mihaileanu, nr 7)
Concertul CARGO din Hard Rock Café va fi transmis live pe Smart TV-urile Samsung prin aplicatia SeeNow !
Infiintata la Timisoara in 1985, Cargo a revolutionat rockul romanesc printr-al sau hard rock, inca de la primul album “Povestiri din gara”. Succesul l-au cunoscut cu albumul din 1995, Destin iar gloria absoluta in 1998, de Sanziene cand au lansat Ziua Vrajitoarelor si o brousa intitulata Jurnal de bord, cu texele tuturor cantecelor si biografia oficiala a trupei. La inceputurile anilor 2000 se lanseaza Baga-ti mintile in cap sub egida Media Pro Music iar in 2007 au lansat un album “Best Of” intitulat XXII ce contine 22 dintre piesele trupei. Cele mai recente single-uri ale trupei “Nu ma lasa sa-mi fie dor” si “A 5-a dimensiune” s-au bucurat in 2013 de un succes enorm la public. “A 5-a dimensiune” “vorbeste despre panica oamenilor cu privire la sfarsitul lumii, la trecerea dintr-o dimensiune in alta”, a spus Adi Barar, chitaristul trupei. “In plus, in piesa este vorba si despre dorinta de eliberare a omului modern din jungla vietii moderne, intr-o alta lume, intr-o alta dimensiune”, a completat Florin Barbu, bassistul Cargo. Cargo inseamna Adi Barar – chitara, Adrian Igrisan (baciu)- voce, Tavi Pilan- tobe, Ionut Carja – clape si Florin Barbu – bass.

Mai multe informatii despre artisti puteti gasi pe pagina oficiala de Facebook a formatiei: http://www.facebook.com/cargorock

Un eveniment prezentat si organizat de Bestmusic Live Concerts – www.bestmusic.ro