Evenimente : Concerte

byron

Concert byron, vineri, 10 martie 2017, de la ora 21:00, la Fratelli Studios.

Turneul cu patru capi de afiș Overground Elements debutează pe 17 februarie. Alături de The Mono Jacks, Travka și Robin and the Backstabbers, cei de la byron vor concerta prin rotație în țară, ajungând în București, Iași, Cluj și Timișoara. În turneu, byron vor prezenta în premieră materiale de studio noi; sub conceptul „Solo Together”, fiecare membru al trupei a compus și înregistrat separat câte un album de autor, iar împreună vă vor prezenta live noile lor creații!

Programul turneului Overground Elements / byron Solo Together este după cum urmează:
– 17 februarie, Iași, Fratelli Lounge & Club (str. Palas nr. 5D)
– 10 martie, București, Fratelli Lounge & Club (str. Glodeni nr. 1-3)
– 24 martie, Timișoara, Fratelli Lounge & Club (bd. Corneliu Coposu nr. 1)
– 7 aprilie, Cluj, /Form Space (al. Stadionului nr. 2)

byron cântă rock cu influențe diverse, s-au înființat în 2006 și au lansat de atunci 6 albume de studio și trei DVD-uri live. Cel mai recent disc, „Eternal Return”, a fost înregistrat în High Resolution la Dublin în celebrele studiouri Windmill Lane și masterizat la Londra la Abbey Road.

La sfârșitul anului 2016, trupa a susținut un turneu național pentru sărbătorirea a 10 ani de activitate.
byron – Marea (official video)
https://youtu.be/CaP6fC3_cTA

Haideți așadar la concertele byron – Solo Together din turneul Overground Elements! Biletele sunt în vânzare în rețelele www.iabilet.ro și www.biletmaster.ro (pentru orașul Cluj).
www.byronmusic.ro

http://fb.com/byronmusic

http://elements.overground.ro 

INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.