Evenimente : Concerte

BT Live#1: Șuie Paparude

BT Live#1: Șuie Paparude, joi, 29 septembrie 2016, de la ora 21:00, la Control Club.

Sunt multe motive pentru care Şuie Paparude este una din cele mai iubite outfit-uri de muzică electronică alternativă. Unul dintre ele ar fi că, deşi se bucură de o foarte bună receptare în rândul publicului larg, muzica lor nu s-a plafonat şi a evoluat mereu în căutarea (şi găsirea) unui vibe pozitiv şi actual.

Sound-ul şi abordarea fac ca Şuie să fie soluţia perfectă pentru o seară de dans, party-ul fiindu-le parcă prima natură. Prin stilul fresh şi divers, de la break beat la new wave, electroclash şi dubstep – parcurse în cele nouă albume, numeroase videoclipuri şi mii de concerte pe care le au la activ în cei 23 de ani trecuţi de la crearea trupei, Michi, Dobrică aka Hauteculture şi Bean şi-au delectat fanii numeroşi şi variaţi fără a face compromisuri.
Calitatea şi inovaţia au fost ţintele permanente ale unui proiect ce încă evoluează şi confirmă de fiecare dată.

BT Live reuneşte câteva dintre cele mai valoroase şi reprezentative nume ale muzicii alternative româneşti.

Într-o perioadă în care compozițiile muzicale originale și complexe nu primesc aprecierea meritată, Banca Transilvania suține spiritul artistic românesc, dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară.

Intrare: 30lei ( in limita spatiului).
Biletele au fost puse in vanzare in avans, la bar si online pe:https://eventbook.ro/music/bilete-concert-suie-paparude-bt-live-club-control