Evenimente : Concerte

BINGO PLAYERS

BINGO PLAYERS mixeaza in premiera la Bucuresti, joi, 28 septembrie 2017, la Club Quantic.

Maarten Hoogstraten / BINGO PLAYERS, soseste in premiera la Bucuresti pe 28 septembrie in Quantic Club (indoor) de la ora 22:00 aducand mixurile sale de EDM pe care fanii le-au putut auzi la Electric Daily Carnival, Tomorrowland sau Coachella. La Bucuresti vom putea asculta „Cry (Just a Little)” sau „Rattle” piese care au deja zeci de milioane de ascultari pe Youtube in cadrul unui show powered by KISS FM si unsitedemuzica.ro

https://www.youtube.com/watch?v=6_BGKyAKigs

Primul „beat” al proiectul olandez s-a facut auzit in 2006, Bingo Playersfiind la origine un duo dance / electro house format din doi „muzicofili”, Paul Baumer si Maarten Hoogstraten.

Maarten Hoogstraten, producatorul ce se afla acum in spatele proiectului EDM „Bingo Players”, prefera sa isi cheltuiasca toti banii pe CD-uri si viniluri inca de pe vremea cand avea doar 10 ani si recunoaste ca obsesia sa pentru muzica electronica a luat nastere odata cu descoperirea piesei „Out of Space” de la The Prodigy. Adolescenta lui Maarten a fost marcata de doua evenimente extrem de importante: descoperirea soft-ului ProTracker si momentul in care l-a cunoscut pe Paul Baumer, muzician ce avea sa-i impartaseasca nebunia timp de 15 ani. „Cand am descoperit ca facem amandoi muzica similara, cu acelasi program, am inceput sa ne petrecem tot timpul impreuna si am devenit imediat prieteni.”, marturiseste Maarten.

In urmatorii ani, produsul lor muzical avea sa rezoneze cu publicul EDM din toata lumea aducandu-le la picioare festivaluri importante precum Electric Daily Carnival, Tomorrowland sau Coachella. In esenta, Bingo Players livrau piese puternice cu beaturi, riff-uri si sintetizatoare ce aminteau de Chemical Brothers. Remixul piesei „Rattle”, intitulat „Get Up (Rattle)”, a devenit un hit instant in 2013, propusand proiectul pe locul 1 in topurile britanice, si a fost vandut in peste 200.000 de exemplare in America ajungand pe locul 5 in topurile dance.

In decembrie 2013, Paul Baumer a pierdut lupta cu cancerul de care suferea, iar scena EDM a suferit o pierdere dureroasa. Artisti precumHardwell, Steve Aoki, Kaskade, Skrillex si Armin Van Buuren si-au exprimat condoleantele online, in presa, dar si in locul in care stiau s-o faca cel mai bine, pe scena.

Bingo Players continua azi sub minutioasa atentie a lui Maarten Hoogstraten, care a decis sa duca mai departe stafeta proiectului pe care l-a impartit cu prietenul sau atatia ani. Din respect pentru una dintre ultimele dorinte ale lui Paul Baumer si pentru munca depusa alaturi de acesta in aproape 15 ani, muzica Bingo Players va continua sa se faca auzita.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

Biletele pentru acest concert sunt disponibile la pretul de 45 lei!

Un eveniment BestMusic Live Concerts & Beatfactor powered by KISS FM si unsitedemuzica.ro