Evenimente : Concerte

The Beatles Tribute

The Beatles Tribute by The Shout (Italia), miercuri, 15 martie 2017, de la ora 22:30, la Beraria H.

Miercuri, 15 Martie, legendara trupă „The Beatles” renaște în Berăria H prin acordurile band-ului italian The Shout. Dacă ți-e dor de piese precum „A Day in the Life”, „I Want to Hold Your Hand”, „Strawberry Fields Forever” și vrei să te simți ca și cum John, Paul, George şi Ringo ar fi chiar în faţa ta, te așteptăm în fața scenei!
La 20:00 te așteptăm cu masa pusă, iar de la 22:30 cu spectacolul pe scenă.Bilete:
15 LEI – Cat. B – acces general cu loc la masă
25 LEI – Cat. A – în faţa scenei cu loc la masă

Rezervările se fac la:
– FORMULARUL DE MAI SUS
– 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
– [email protected]

Proiectul The Shout s-a născut în Milano, în 2008, cu misiunea de a oferi publicului fiorul unui concert FabFour. În cei 8 ani de activitate, The Shout a deschis concerte pentru Quarrymen (prima trupa lui Lennon) și mai mulți artiști italieni, a cooperat cu Zeromobile și Cosmopolitan Magazine și au fost invitați la o mulțime de emisiuni TV în Italia. După ani de zile de concerte, mii de kilometri în spatele lor și zeci de corzi rupte, misiunea este încă la fel, dar mult mai concretă, mult mai matur. Mult mai mult Beatles.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.