Evenimente : Concerte

BATUSHKA

Concert BATUSHKA la Bucuresti, duminica, 12 februarie 2017, de la ora 19:00, la Club Quantic.

BATUSHKA vor ajunge la Bucuresti, in club Quantic pe data de 12 februarie 2017, ca urmare a amanarii concertului pe care acestia trebuiau sa il sustina in cadrul Doom over Bucharest II.

Alaturi de Batushka pe scena clubului bucurestean vor mai urca 2 trupe, numele lor urmand sa fie anuntat in scurt timp.

Pentru concertul BATUSHKA de la Bucuresti, persoanele care au achizitionat abonament pentru Doom over Bucharest II sau bilete pentru ziua a doua a festivalului (26 noiembrie) vor beneficia de intrare gratuita la acest eveniment.

De asemena, in reteaua iabilet.ro se vor putea gasi si bilete special pentru acest eveniment la urmatoarele preturi:

45 lei – pret valabil pana pe 31 decembrie;
50 lei – in perioada 1 ianuarie – 11 februarie 2017;
55 lei – in seara concertului, la intrare.

Biletele sunt disponibile online pe www.iabilet.ro si in punctele fizice ale retelei iabilet: Magazinul Muzica, Magazinele IQBox, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), magazinul Uman, pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Beraria H si la Hard Rock Cafe.

Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura Vodafone sau Orange si ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Polonezii de la Batushka vor ajunge pentru a două oară în România, după concertul susţinut în cadrul Dark Bombastic Evening. Polonezii se descriu ca o trupă de black metal cu influenţe doom şi post metal. Deşi identitatea membrilor nu este cunoscută, zvonurile spun căaceştia fac parte din trupe cunoscute din scena poloneză.

Albumul de debut “Litourgiya” a fost lansat în 2015 şi a fost considerat unul din cele mai bune materiale ale anului, având parte de feedback pozitiv din întreaga lume.

https://www.facebook.com/Batushka-1004746209548365
http://www.batushkaofficial.com/