Evenimente : Concerte

Backyard Acoustic Season

Backyard Acoustic Season: Grimus și Sophisticated Lemons, joi, 7 iulie 2016, la Casa Universitarilor.

Joi, 7 iulie, în grădina Casei Universitarilor din București (str. Dionisie Lupu, nr. 46) seria de concerte Backyard Acoustic Season continuă cu Grimus și Sophisticated Lemons! Biletele s-au pus deja în vânzare în rețeaua www.iabilet.ro și costă 30 de lei în perioada de presale (până pe 23 iunie).

La sfârșitul iernii trecute au sărbătorit 10 ani de activitate, iar Grimus sunt mai în formă ca oricând! Într-o vară în care vor fi prezenți la unele dintre cele mai importante festivaluri, deschizând de asemenea și concertul Queen & Adam Lambert de la București, trupa clujeană va ajunge și în grădina Casei Universitarilor pentru un concert acustic deosebit. Cu compoziții când energice şi optimiste, când profunde și pline de semnificații, Grimus vor aduce în grădină un spectacol sincer și elegant, cum obișnuiesc întotdeauna.

O prezență efervescentă în peisajul indie/alternative de la noi, Sophisticated Lemons cântă de vreo 7 ani cu energie și fără vreo mare grijă la consecințe. Cu un EP de debut lansat la liber și o constantă activitate live, trupa se pregătește acum de lansarea unui nou EP cu un sound catchy, matur și modern. The Lemons are here to stay!

Haideți așadar joi, 7 iulie, de la ora 19:00 pentru al treilea episod din seria Backyard Acoustic Weekend în grădina Casei Universitarilor (str. Dionisie Lupu nr. 46, București). Vă veți întâlni live cu Grimus și Sophisticated Lemons iar biletele s-au pus deja în vânzare în rețeaua www.iabilet.ro la prețul de 30 de lei (presale până pe 23 iunie pentru primele 200 de bilete). Ulterior, prețul biletelor va urca la 40 de lei.

Backyard Acoustic Weekend este o serie de concerte organizate pe parcursul verii de Overground Music și Liga Media Grup în grădina Casei Universitarilor din București. Următoarele concerte din serie sunt:
– 21 iulie: byron, Rockabella
– 4 august: Vița de Vie, Domino
– 18 august: Robin and the Backstabbers, Melting Dice
– 1 septembrie: Luna Amară, Cuibul
– 15 septembrie: Travka, Lucia

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox si Uman si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.