Evenimente : Concerte

Ana si Monica Odagiu

Doar Muzica, concert Ana si Monica Odagiu, vineri, 7 octombrie 2016, de la ora 20:30, la Teatrul Elisabeta, Restaurant Elisabeta.

“Noi doi, noi doi/ Noi doi avem acel ceva/ Noi doi avem ceva mai mult decat acel ceva/ Pe care-l are, mai nou, mai toata lumea.”

Da, intradevar, noi avem ceva mai mult decat acel ceva pe care il are toata lumea: le avem pe surorile Odagiu intr-un concert exceptional in care ineditul joaca rolul principal.

Ana Odagiu si Monica Odagiu va invita la un cocktail de piese alese din repertoriul international asezate pe suave acorduri de pian si pe vocile lor inconfundabile.

Inzestrate cu doua voci senzationale si cu o charisma captivanta, Ana Odagiu si Monica Odagiu se aproprie cu pasi repezi de apogeul carierei lor muzicale. Dupa Vocea Romaniei, Lala band si Serviciul Roman de Comedie, au urmat lansari ale unor piese proprii ce s-au bucurat de un succes fulminant. Ana Odagiu a lansat piesa “Noi doi” iar Monica Odagiu “Dragoste n-are plural”, ambele pe texte semnate de Vladimir Draghia iar de curand, o alta piesa, ” Stau cu picioarele in apa rece”, in colaborare cu Dan Bittman, pe muzica si textul artistului.

Asadar, va invitam sa va lasati gandurile si simtirile sa fie purtate catre  perioade minunate traite pe ritmuri muzicale alaturi de cele doua surori Odagiu.

Rez&Info: 0727.703.703

Bilet tombola: 35 lei.