Evenimente : Concerte

AMON AMARTH

AMON AMARTH, duminica, 4 decembrie 2016, de la ora 19:00, la Arenele Romane.

AMON AMARTHThe Return Of The Vikings – 4 decembrie – Arenele Romane.
Pe 4 decembrie vikingii de la Amon Amarth revin la Bucuresti in cadrul unui show de zile mari la Arenele Romane (cort incalzit)!

Showul de la Bucuresti face parte din masivul turneu european care poarta numele de Jomsviking. Acesta este cel mai mare din cariera trupei si poarta numele celui de-al 10-lea album de studio. Acesta a intrat pe pozitii fruntase in topurile din jurul lumii in tari ajungand chiar pe locul intai in Germania si Austria si pe locul trei in Elvetia.

Amon Amarth inseamna: Johan Hegg – Voce; Ted Lundström – Chitara Bas; Johan Söderberg – Chitara; Olavi Mikkonen – Chitara; Jocke Wallgren – Tobe.

Inca un invitat special de peste hotare va fi anuntat in curand !

Biletele se pun in vanzare pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea incepand cu data de 18 mai iar pana pe 1 ilulie primele 250 de bilete din fiecare categorie au urmatoarele preturi:

– Vikings Circle – 120 de lei.
– Acces General – 75 de lei.

Dupa 1 iulie biletele vor costa 90 de lei Acces General respectiv 150 de lei Vikings Circle. In ziua concertului, la intrare, biletele vor costa 100 de lei (cele din fata scenei vor fi sigur sold out pana atunci)

Vikings Circle are doar 250 de locuri, in total.

Vor fi puse in vanzare in total doar 1600 de bilete.

Un eveniment METALHEAD, warmup party pentru Metalhead Meeting 2017!