Evenimente : Concerte

Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut

Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut, joi, 4 mai 2017, de la ora 21:00, la Expirat Halele Carol.

Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut este o trupa de post-rock fondată în 2015, inițial ca un one-man project al lui Vlad Enescu, basistul trupei de progressive-metal, Axial Lead. La aproximativ 6 luni de la lansarea primului EP „Susurul Râurilor Care Curg în Jos, sau în Sus, Depinde Cum Te Uiți”, în luna iulie a anului 2016 s-a închegat un grup în toată regula și lui Vlad i s-au alaturat Matei Pușcaru la bass (:umbra, NoruNegru), Stere Câmpean la tobe (Stema, :umbra) și Mircea Becherescu la chitară (ex Aeon Blank & Sunet Fin).

În octombrie 2016 trupa își face debutul cum nu se poate mai bine și deschid pentru Tides From Nebula în București, în cadrul turneului de promovare al ultimului album. Odată ce și-au făcut cunoscută apariția, AFLMȘMP își incepe cu adevărat activitatea de live la nivel local alături de trupe precum Fluturi Pe Asfalt, Fjord, Coma și Alternosfera și castigă premiul „Best Alternative Newcomer” în cadrul Metalhead Awards 2017.

În decembrie 2016, #Mvntele (denumirea scurtă a trupei) lansează o serie de 2 piese de pe primul EP și o piesă nouă de pe viitorul material, „Nu Faci Dumneata Ordine la Mine în Birou” în varianta de Live Studio Session cu ajutorul Blue Cat Studio.

Pe 04.05 Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut vă așteaptă în Expirat pentru a vă delecta cu noul single, care beneficiază și de un videoclip, la un set extins de post-belic rock.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.