Evenimente : Concerte

ALTERNATIVA @ EXPIRAT – CONCERT: VELOSONICS

Alternativa revine în Expirat, miercuri, pe 1 aprilie, cu muzică proaspătă, cântată de band-uri cu potenţial de pe scena locală.

Invitată, o trupă tânără care s-a bucurat, fără dubii, de cea mai rapidă ascensiune din ultimii ani pe scena Alternative Rock de la noi: VELOSONICS.

Live-ul începe după ora 21:00, iar după concert, seara continuă cu playlist-uri Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival, Rap Core, Alternative Metal şi Sludge.

Despre Velosonics:

Velosonics este o formaţie bucureşteană de Rock Alternativ care, la frageda vârstă de un an, a dezvoltat deja dinţi (în versuri), umblă (deocamdată în interiorul graniţelor ţării) şi nu numai că vorbeşte, dar are tupeul să şi cânte (fiecare la ce se pricepe mai bine, respectiv: Adrian Spier – voce, Marius Acsintoaie – chitară, Andrei Niculescu – chitară, Flavius Fabian – bass şi Cristian Prihotca – tobe).

Au fost „propunerea Guerrilla” în 10 oraşe, au fost „pariul Sunete” şi au ajuns pe coperta revistei. Au cântat în poieni urbane (Piaţa Universităţii), dar şi pe străzi rău-famate (Mătăsari), au fost „Garantaţi 100%” de TVR şi au dovedit că „Votează Contează” la Halele Carol. De curând au cântat în deschiderea trupei britanice Boxer Rebellion.

Având în vedere că toate piesele lansate s-au bucurat de succes, orice trupă „normală la cap” le-ar fi adunat pe albumul de debut, dar ei s-au decis să-l cheme pe producătorul britanic Adam Whittaker şi să intre în studio „neînarmaţi”, doar pentru a ieşi câteva zile mai târziu cu 10 piese nou-nouţe şi un debut spectaculos: „Roundhouse”, lansat pe 15 octombrie 2014, disponibil în format digital sau în varianta CD la concertele trupei.

Ora: 21:00
Detalii despre preţul biletelor de intrare, în curând
Happy Hours: 21:00-23:00 – King Size Drinks