Evenimente : Concerte

Alexandru Andrieș

Alexandru Andrieș, joi, 19 mai 2016, de la ora 21:00, la Clubul Taranului.

Alexandru Andrieș – lansare ”disc domestic LP” la Clubul Țăranului.

Există trei albume la care titlul a apărut înainte de cîntece.

Primul a fost TREI OGLINZI, în 1989, cînd m-a întrebat pe strada o fată unde poate găsi ultimul meu disc – i-am raspuns că cel mai sigur e sa încerce la magazinul Muzica, iar ea mi-a răspuns „nu, nu DESPRE DISTANȚE, ăsta nou, TREI OGLINZI”… m-a amuzat acest lucru și i-am promis că următorul meu disc, cînd va fi gata, așa se va numi – și așa s-a și întîmplat.

Al doilea a fost MUZICĂ DE DIVORȚ – titlul a apărut după o conversație cu prietenii mei GEOR TORZ și MIHAI FARCAS și „consultant” pe acest subiect a fost mătușa mea [ar fi fost culmea ca eu, necăsătorit, să am păreri în legatură cu divorțul] și al treilea este acesta, DISC DOMESTIC – pur și simplu mi s-a părut că ar fi amuzant să fac un astfel de album, cu un astfel de titlu.

Au început să apară cîntecele „domestice”, unul cîte unul – n-am să vă stric plăcerea de a descoperi cele 20 de subiecte ale albumului, așa că nu vă povestesc nimic despre asta – am testat cîteva în concertele din 2014 și 2015 și am intrat în studio în februarie 2016.

O să-i auziți pe acest DISC DOMESTIC pe MARCEL MOLDOVAN la tobe, pe IULIAN VRABETE la bass, la saxofon a fost CRISTIAN SOLEANU, SORIN ROMANESCU la chitară, la pian MIRCEA TIBERIAN și invitat la un cîntec, la muzicuță, BERTI BARBERA.

MARIA IOANA MÎNTULESCU și RADU BÂNZARU au fost la voci, iar VICTOR PANFILOV a făcut percuțiile, înregistrările, mixajul și mastering-ul.

Ce să zic, sper să vă placă acest album și să vă simțiți atunci cînd îl veți asculta cel puțin la fel de bine cum ne-am simțit noi, în studio !!!         ALEXANDRU ANDRIEȘ

Biletele costă 50 de lei în avans și 60 de lei la intrare, în seara evenimentului.