Evenimente : Concerte

☀ TANIA ☀ NEGRU ☀ GULLY ☀ UGUR YURT ☀ DARK ANGEL

BPM Production da startul la petrecere!
In seara de 23 mai 2014, va invitam la mult asteptata petrecere de lansare marca BPM production: Welcome Summer Party, pentru a sarbatori impreuna un nou inceput incendiar de vara, in cadrul formidabil indoor – outdoor al clubului Daimon.

☀ TANIA ☀ NEGRU ☀ GULLY ☀ UGUR YURT ☀ DARK ANGEL

TANIA

NEGRU

https://www.facebook.com/negrutata/info

GULLY
https://soundcloud.com/alex-gully
https://www.facebook.com/GullyOfficial

UGUR YURT

https://www.facebook.com/uguryurtmusic
http://facebook.com/PEKERMUSIC

DARK ANGEL

https://www.facebook.com/tursunefe

Head-liner-ul petrecerii noastre, adus in exclusivitate in Romania, care a performat mai mult decat o data la festivalul mult cunoscut in intreaga lume, Tomorrowland, este UGUR YURT.

UGUR YURT ( Cafe d’Anvers | Labirint Productions)

Este unul dintre cei mai populari DJ si producatori underground. Cu rezidente in “La Rocca” si “Cafe d’Anvers”, cluburi foarte prestigioase in randul comunitatii clubbing din Belgia, el a impartit pupitrul cu Marco Carola, Jamie Jones, Kerry Chandler, Solomun, Sasha si multi altii. Ascensiunea carierei sale a prins contur odata cu aparitia la festivalul Tomorrowland, unde si-a impresionat fanii cu un set de toata frumusetea. Nu trebuie sa-i neglijam nici prezentele de la Sankeys Ibiza si Extrema Outdoor Festival, unde este invitat special in fiecare an, inca din 2011.

★ Surpriza noastra nu se incheie aici, ci abia acum incepe!

Suntem mandri de a anunta performanta in Line-up-ul aceste seri de neuitat, a fondatorului BPM production: DJ DARK ANGEL

DARK ANGEL
Se intoarce in Romania dupa o absenta de doi ani. Si-a inceput cariera acum 13 ani la un post de radio din Turcia, tara lui natala, iar mai apoi a activat ca VJ la un post de televiziune. Colaborarile sale cu artisti din Elvetia, Olanda, Italia si Germania i-au permis acestuia sa castige experienta in domeniu, bucurandu-se de o rezidenta la Vision Mamaia, in 2008, acelasi an in care piesa lui, “City Street Walking”, a devenit foarte cunoscuta la noi.

★Line-up-ul nostru este completat de binecunoscutii romani:

NEGRU (Circo Loco-DC10)
Seturile bine definite printr-un groove specific si o tehnica de invidiat il fac sa fie unul din invitatii obisnuiti ai petrecerilor de muzica electronica din Europa mixand la DC-10, Ushuaya, Reverse Madrid, Cocorico, Studio 80 sau Air Amsterdam, Spazio 900-Roma, Londra, Croatia Festivals.
si
GULLY (Funky Business)
Nominalizat la Nights.ro Awards 2008, 2010, 2011, 2012, iar in 2013 a castigat premiul de cel mai bun DJ in ascensiune.

★ Ultima, dar cea dintai performanta a serii, printr-un warm-up de exceptie, prezenta feminina reprezentata de:

TANIA
Este invitata cu regularitate la evenimentele underground, la cele mai importante mixand alaturi de Kool si Estroe.
Seturile Taniei sunt un amestec artistic de deep-house si tech-house, stilul sau fiind apropiat de mari nume ca: Hector Couto, NTFO, Nima Gorji, Catz’n Dogz, Lemos si multi altii asemanatori.

Music♩♪♫♬ Volume: ▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ █ 100 %

SUNET: FUNKTION-ONE

Pentru ca ne adresam oamenilor cu adevarat iubitori de muzica electronica, accesul la aceasta petrecere se va face pe baza de PASS.

PASS – 30 lei
VIP PASS – 50 lei (in baza locurilor disponibile).

Pentru mai multe detalii si rezervari:
0727 931 666, 0729 176 951
www.daimon-club.ro