Evenimente : Altele

RIUF București

RIUF București – Romanian International University Fair, de sambata 1 octombrie ora 10:00, pana duminica, 2 octombrie 2016 ora 17:00, la Sala Palatului.

Programul evenimentului este:
Sambata, 1 octombrie: 10:00 – 17:00.
Duminica, 2 octombrie: 10:00 – 17:00.

Romanian International University Fair – RIUF este cel mai mare eveniment educațional din Sud-Estul Europei. Anual, peste 100 de instituții educaționale, din peste 20 de țări, vin să interacționeze direct cu tinerii români interesați de studii internaționale.

Mii de elevi de liceu și studenți au plecat la studii în străinatate, în perioada 2005-2016. Mulți dintre ei au obținut toate informațiile necesare realizării procesului de aplicare după ce au venit la RIUF și au discutat cu reprezentanții universităților de care erau interesați.

Ediția a XIX-a a târgului internațional de universități RIUF reunește, în București, peste 90 de universități din România și din străinătate, precum și școli de limbi străine sau ONG-uri studențești, pentru a le oferi vizitatorilor o imagine completă asupra oportunităților educaționale pe care le pot accesa.

Lista expozanților poate fi consultată accesând urmatorul link:http://www.riuf.ro/expozanti

Pentru a participa la eveniment, e necesară înscrierea pe site:
http://register.riuf.ro/register

Prețul participării la RIUF este de 5 lei, iar biletele se pot achiziționa la eveniment. Mai multe informații găsiți pe www.riuf.ro.