De Citit : Știri

“Vand loc de veci langa Marilyn Monroe”

| 17 august

O vaduva americana cu datorii la banca a hotarat sa vanda locul de inmormantare al sotului, vecin cu mormantul celebrei actrite.
Elsie Poncher a postat pe eBay un anunt in care scoate la mezat locul de veci din Cimitorul Westwood Village din Los Angeles. “Aveti ocazia o data in viata si in eternitate sa va petreceti zilele de apoi chiar langa Marilyn Monroe”, scrie vaduva, citata de Reuters. In completare, femeia isi motiveaza potentialii clienti scriind ca “persoana care ocupa acum adresa respectiva are fata intoarsa direct spre vedeta”.
Fericitul vecin al blondei fatale este Richard Poncher, un antreprenor care a avut ideea sa cumpere doua locuri de veci de la jucatorul de baseball Joe DiMaggio in 1954, cand acesta era in proces de divort cu Marilyn Monroe. Cum actrita a murit la 36 de ani, in 1962, iar batranul antreprenor a decedat in 1986, la 81 de ani, vaduva acestuia s-a gandit ca i-a ajuns cat a admirat-o pe frumoasa actrita.
Licitatia pentru locul sau de veci a pornit de la jumatate de milion de dolari, iar duminica ajunsese deja la 2,5 milioane de dolari. Vaduva spune ca va muta ramasitele fostului paterner intr-o cripta pe care si-a pregatit-o pentru somnul de veci. Contactata de Los Angeles Times, vaduva declara ca are nevoie de 1,6 milioane de dolari pentru a plati ipoteca pusa pe casa sa din Beverly Hills. “Vreau s-o las mosternire copiilor”, a motivat batranica.