De Citit : Știri

Sophia Loren joaca rolul mamei sale intr-un film autobiografic

| 15 martie

Sophia Loren, o prezenţă discretă în ultimii ani, a revenit pe micile ecrane, duminică seară, într-un film biografic în care a jucat rolul propriei sale mame, o femeie foarte energică, care a făcut totul pentru ca fiica ei să devină un star de cinema.

Filmul "La mia casa è piena di specchi", inspirat din romanul omonim scris de sora celebrei actriţe, Maria Scicolone, prezintă în două părţi povestea carierei extraordinare a Sophiei Loren, care a debutat ca simplă figurantă în "Quo vadis" (1950), potrivit
mediafax.

Prima parte a acestui film a fost difuzată duminică seară, de postul de televiziune RaiUno, iar partea a doua va fi difuzată în cursul serii de luni. În rolul tinerei şi explozivei Sophia Loren a jucat Margareth Madè , care a debutat în "Baaria", de Giuseppe Tornatore" (2009).

Personajul central al acestei fresce cu accente melodramatice rămâne însă mama Sophiei, Romilda Villani , câştigătoare, în tinereţe, a concursului pentru cea mai bună sosie a actriţei Greta Garbo, dar care a fost împiedicată de părinţi să urmeze o carieră în cinematografie.

Cu ajutorul fiicei sale Sophia, născută dintr-o legătură pe care a avut-o cu un bărbat care a părăsit-o, Romilda Villani va încerca să îşi realizeze acest vis, cu preţul numeroaselor lipsuri care le vor conduce din Pozzuoli, un pitoresc sat din apropiere de Napoli, până la strălucitoarele lumini din studiourile Cinecitta din Roma.
CITESTE MAI DEPARTE PE REALITATEA.NET.